Olie Molieicoon_witgeelgroenkoper

Recepten

Knoflook olie

Wij raden aan om knoflook olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Onze knoflook word biologisch verbouwd. Daardoor kunnen wij deze in zijn geheel gebruiken met schil. Hierdoor krijgt de knoflook geen bittere smaak tijdens het produceren. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van garnalen of als dip met vers stokbrood. 

Orzo Verde
Een heerlijk, gezond, Italiaans gerecht in combinatie met olie molie knoflook olie.
Recept bekijken
Orzo verde Knoflook olie
Spinazie broccoli soep
Een glutenvrije soep die makkelijk en snel gemaakt kan worden.
Recept bekijken
Spinaziesoep met olie molie knoflook olijfolie

Italiaanse kruiden olie

Wij raden het aan om de italiaanse kruiden olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij de biologische manier waarop onze italiaanse kruiden worden verbouwd, kunnen we deze gebruiken zonder problemen. De kruiden worden gedroogd om uiteindelijk zo min mogelijk vocht in de olie te krijgen. Ook kunnen wij op deze manier zo veel mogelijk smaak uit de kruiden halen. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s.

Bruschetta met tomaat
Een heerlijke gegrild stokbroodje met een tomatenmix aangemaakt met Olie Molie
Recept bekijken
bruschetta italiaanse kruiden olie
Smashed potatoes
Heb je geen zin meer in de zachte gekookte aardappelen? Probeer smashed potatoes, knapperig van buiten maar zacht van binnen.
Recept bekijken

Truffel olie

Wij raden het aan om truffel olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij hoge kwaliteit winter truffel die wij gebruiken krijgt onze olie een sterke en diepe smaak van truffel. Deze olie raden wij aan om te gebruiken bij een risotto met paddestoelen, een romige pasta of als dressing over de carpaccio.

 
Truffel risotto
De lekkerste truffel risotto samen met geroosterde groenten en kip
Recept bekijken
Truffel risotto Truffel olie
Carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas en truffel olie
De klassieke, maar overheerlijke carpaccio zoals iedereen hem kent. Simpel en lekker. Een carpaccio van ossenhaas met daarboven op rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en afgetopt met de Olie Molie truffel olie.
Recept bekijken
Steak tartaar met gepekelde eidooier en een kletskop van Parmazaanse kaas
Een perfect voorgerecht waarmee u uw gezelschap kan verassen.
Recept bekijken
steak tartaar

Citroen olie

Wij raden het aan om citroen olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij de biologische manier waarop onze citroenen worden verbouwd, kunnen we gebruik maken van de citroenzeste. Hierdoor krijgt onze citroenolie een frisse smaak met een klein zuurtje. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van een witvis, door een salade of bij kip.

 

 

Room pasta met gegrilde groene asperges
Een simpele, snelle pasta met een touch van citroen.
Recept bekijken
Griekse loaded fries
De welbekende Amerikaanse loaded fries met een Griekse twist.
Recept bekijken
Scroll naar boven