Olie Molieicoon_witgeelgroenkoper
Truffel risotto Truffel olie

Truffel risotto

De lekkerste truffel risotto samen met geroosterde groenten en kip
Voorbereidingstijd 0 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram risotto
  • 150 mililiter witte wijn
  • 4 eetlepel Olie Molie truffel olie Hoeveelheid kan verschillen naar smaak
  • 2 stuks Sjalotten
  • 2 teentjes Knoflook
  • 300 gram kipdijfilet
  • Paddenstoelen mix
  • 1 liter paddenstoelen bouillon
  • 1 stuk gele courgette
  • 200 gram parmazaanse kaas
  • Oregano Hoeveelheid kan verschillen naar smaak
  • Peper & zout Hoeveelheid kan verschillen naar smaak

Instructies
 

  • Snipper de sjalotten en teentjes knoflook en fruit deze in de pan met een beetje olie.
  • Voeg hier de risotto rijst aan toe en bak tot glazig.
  • Bak in een andere pan de kipdijfilet gaar en leg deze apart in een bakje.
  • Bak in dezelfde pan de courgette en paddenstoelen.
  • Wanneer de risotto rijst glazig begint te worden voeg de witte wijn toe. Bak door tot de wijn volledig opgenomen is.
  • Voeg nu telkens ene schep bouillon toe aan de rijst nadat de vorige volledig opgenomen is.
  • Wanneer alle bouillon is opgenomen in de rijst voeg je de parmezaanse kaas oregano, Olie Molie truffel olie en peper en zout toe naar smaak.
  • Eet smakelijk!
Trefwoord risotto, truffel

Laat een reactie achter

Scroll naar boven