
Smashed potatoes
Heb je geen zin meer in de zachte gekookte aardappelen? Probeer smashed potatoes, knapperig van buiten maar zacht van binnen.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
Gang Bijgerecht
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 500 gram roseval aardappelen
- Olie Molie Italiaanse kruiden olie
- 1 theelepel paprika poeder
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 0,25 theelepel chilipoeder
- peper en zout
Instructies
- Was de aardappelen en kook deze naar de aangegeven kooktijd
- Verwarm de oven op 200 graden
- Druk de aardappelen plat op een bakplaat met een bakpapier
- Bestrooi de paprika, knoflook, chilipoeder, Italiaanse kruiden olie, peper en zout over de aardappelen heen.
Trefwoord Aardappelen, krokant