Olie Molieicoon_witgeelgroenkoper
Spinaziesoep met olie molie knoflook olijfolie

Spinazie broccoli soep

Een glutenvrije soep die makkelijk en snel gemaakt kan worden.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Voorgerecht
Keuken Frans
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 200 gram spinazie
  • 1 stuk broccoli
  • Olie Molie knoflook olie
  • 1 grote aardappel
  • 1 stuk groenten bouillon
  • 1 middel grote ui
  • 650 mililiter water
  • Olie Molie knoflook olie
  • peper & zout

Instructies
 

Voorbereidend snijwerk

  • Snij de ui grof
  • Schil de aardappel en snij deze in kleine blokjes
  • Snij/pluk de broccoli tot kleine roosjes

Soep maken

  • Bak de ui glazig en roerbak daarna de aardappel en broccoli mee
  • Giet hierna het water erbij samen met de groentebouillon en laat dit ongeveer 8 tot 10 minuten koken
  • Voeg hierna de spinazie toe
  • Pureer de soep met een staafmixer, breng op smaak met peper en zout en maak af met een scheut Olie Molie knoflook olie.
  • Eet smakelijk!
Trefwoord broccoli, soep, spinazie

Laat een reactie achter

Scroll naar boven