Olie Molieicoon_witgeelgroenkoper

Room pasta met gegrilde groene asperges

Een simpele, snelle pasta met een touch van citroen.
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

Pasta

  • 500 gram conchiglie pasta

Saus

  • 350 gram ricotta
  • 140 gram parmezaansekaas
  • Olie Molie citroen olie

Groente

  • 400 gram groene asperges

Instructies
 

Pasta koken

  • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking

Asperges grillen

  • Gril de asperges ongeveer 2,5 min per kant

Saus bereiden

  • Rasp de parmezaanse kaas met de ricotta. Hou een beetje Parmezaanse kaas apart.
  • Doe een scheut Olie Molie citroen olie, peper en zout door het kaas mengsel.

Alles samenbrengen

  • Giet de pasta af en hou wat kookvocht apart.
  • Meng nu de pasta met het kaasmengsel en een beetje kookvocht.

Gerecht afmaken

  • Verdeel de pasta over de twee borden en leg de gegrilde asperges er over heen.
  • Maak het gerecht af met een beetje Parmezaanse kaas.
  • Eet smakelijk!
Trefwoord citroen, groene asperges, pasta, roomsaus

Laat een reactie achter

Scroll naar boven