Olie Molieicoon_witgeelgroenkoper

Kerst met Olie Molie

Ook dit jaar vinden wij van Olie Molie dat iedereen een smaakvol kerstpakket verdient. Op deze pagina vind je meer informatie over onze producten. We vertellen je graag meer over onze passie en de achtergrond van onze producten!

Wie zijn wij?

Wij zijn Alex & Lex, 2 jonge ondernemers, die vanuit een gezamenlijke passie het bedrijf Olie Molie begonnen zijn. Alex heeft een voorliefde voor Italië en de Italiaanse keuken. En Lex heeft door zijn jaren ervaring in een professionele keuken, een passie ontwikkeld voor het verwennen van mensen doormiddel van lekker eten. 

Alex en Lex, eigenaren van Olie Molie

Wat wij doen

Wij produceren gearomatiseerde olijfolie die kan worden gebruikt bij het op smaak brengen van diverse koude en warme gerechten of gewoon als heerlijke dip voor een stukje brood. De extra vergine olijfolie die we hiervoor gebruiken komt  uit Puglia direct van de boer en is van de hoogste kwaliteit. De door ons toegevoegde aroma’s zijn puur natuur, dus geen E-nummers of kunstmatige smaakstoffen!

 

Onze olie bieden we aan in flessen van 250 ml en 60 ml met de volgende smaken: truffel, italiaanse kruiden, citroen, knoflook & de basis extra vergine olijfolie. 

 

Om een totaal borrelpakket te kunnen bieden hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse azijnen en gearomatiseerd zout.

Kerst pakket Olie Molie 2024

Olie Molie in uw kerstpakket

Afgelopen jaar hebben we een hele hoop mensen blij mogen maken met onze flesjes extra vergine olijfolie. Ook aankomend jaar willen we weer zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met onze producten. Olie Molie is een smaakvolle toevoeging in ieder kerstpakket. 

 

Meer informatie? Download onze brochure en neem contact met ons op! 

Prachtige olijfboomgaard in het warme mediterrane zonlicht, met rijen weelderige olijfbomen die zich uitstrekken tot aan de horizon. De zilvergroene bladeren vangen het zonlicht op en creëren een rustgevend en schilderachtig landschap.

Impressie van onze producten

Contact informatie

Meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op!

+31(6)20 93 37 46

Scroll naar boven