Olie Molieicoon_witgeelgroenkoper

Over ons

Alex en Lex, eigenaren van Olie Molie

Ons verhaal

Januari 2022 zijn Lex Oreel en Alex van Westrenen het bedrijf Olie Molie begonnen. Wat begon als een idee is nu ruim een jaar later werkelijkheid geworden. Onze extra vergine olijfolie met smaak is nu voor iedereen verkrijgbaar!

Hoe het begon

Het idee om een extra vergine olijfolie met smaak te gaan ontwikkelen is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor lekker eten en koken. In de supermarkten is alleen Olie met smaak verkrijgbaar gemaakt van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen. Dit kan anders! Daarom zijn wij gaan experimenteren met verse biologische producten. Na een half jaar veel testen en proeven is het gelukt, een hoogwaardige kwaliteit extra vergine olijfolie met smaak aan de hand van verse biologische producten!

Olie Molie olijfolie flessen

Waarom Olie Molie

“Olie Molie is er voor iedereen die familie, vrienden en vooral zichzelf wilt verrassen met een unieke touch met smaak in de keuken.” Met dit in ons achterhoofd hebben we onze olijfolie ontwikkeld en zijn we opzoek gegaan naar de perfecte balans van smaak in de olijfolie. Daarnaast hebben we om het nog wat makkelijker te maken een aantal recepten gemaakt ter inspiratie die hier te vinden zijn.

Over de olie

 

Voor een goede olijfolie met smaak, is er niets belangrijker dan de olijfolie. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn we opzoek gegaan naar een leverancier die met net zoveel passie heeft voor zijn product zoals wij hebben. Na veel zoeken en proeven zijn we in contact gekomen met de Guglielmi Familie. Deze familie heeft al meer dan 60 jaar, 160 hectare grond vol met olijfbomen. De olijfbomen zijn het kloppend hart voor het bedrijf en deze worden dan ook met veel liefde en passie verzorgt om keer op keer de beste kwaliteit extra vergine olijfolie te kunnen garanderen. 

Scroll naar boven