Knoflook Olie
Wij raden aan om knoflook olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Onze knoflook word biologisch verbouwd. Daardoor kunnen wij deze in zijn geheel gebruiken met schil. Hierdoor krijgt de knoflook geen bittere smaak tijdens het produceren. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van garnalen of als dip met vers stokbrood.
Italiaanse Kruiden olie
Wij raden het aan om de italiaanse kruiden olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij de biologische manier waarop onze italiaanse kruiden worden verbouwd, kunnen we deze gebruiken zonder problemen. De kruiden worden gedroogd om uiteindelijk zo min mogelijk vocht in de olie te krijgen. Ook kunnen wij op deze manier zo veel mogelijk smaak uit de kruiden halen. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s.
Truffel olie
Wij raden het aan om truffel olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij hoge kwaliteit winter truffel die wij gebruiken krijgt onze olie een sterke en diepe smaak van truffel. Deze olie raden wij aan om te gebruiken bij een risotto met paddestoelen, een romige pasta of als dressing over de carpaccio.
Carpaccio van ossenhaas met truffel olie
De klassieke, maar overheerlijke carpaccio zoals iedereen hem kent. Simpel en lekker. Een carpaccio van ossenhaas met daarboven op rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en afgetopt met de Olie Molie truffel olie.
Steak tartaar en een kletskop van Parmazaanse kaas
Een perfect voorgerecht waarmee u uw gezelschap kan verassen.
Citroen olie
Wij raden het aan om citroen olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij de biologische manier waarop onze citroenen worden verbouwd, kunnen we gebruik maken van de citroenzeste. Hierdoor krijgt onze citroenolie een frisse smaak met een klein zuurtje. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van een witvis, door een salade of bij kip.