Knoflook Olie

Wij raden aan om knoflook olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Onze knoflook word biologisch verbouwd. Daardoor kunnen wij deze in zijn geheel gebruiken met schil. Hierdoor krijgt de knoflook geen bittere smaak tijdens het produceren. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van garnalen of als dip met vers stokbrood. 

Knoflook

Orzo Verde

Een heerlijk, gezond, Italiaans gerecht in combinatie met olie molie knoflook olie.

Recept

Knoflook

Spinazie broccoli soep

Een glutenvrije soep die makkelijk en snel gemaakt kan worden.

Recept

Italiaanse Kruiden olie

Wij raden het aan om de italiaanse kruiden olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij de biologische manier waarop onze italiaanse kruiden worden verbouwd, kunnen we deze gebruiken zonder problemen. De kruiden worden gedroogd om uiteindelijk zo min mogelijk vocht in de olie te krijgen. Ook kunnen wij op deze manier zo veel mogelijk smaak uit de kruiden halen. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s.

Italiaanse Kruiden

Bruschetta met tomaat

Een heerlijke gegrild stokbroodje met een tomatenmix aangemaakt met Olie Molie

Recept

Italiaanse Kruiden olie

Smashed potatoes

Heb je geen zin meer in de zachte gekookte aardappelen? Probeer smashed potatoes, knapperig van buiten maar zacht van binnen.

Recept

Truffel olie

Wij raden het aan om truffel olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij hoge kwaliteit winter truffel die wij gebruiken krijgt onze olie een sterke en diepe smaak van truffel. Deze olie raden wij aan om te gebruiken bij een risotto met paddestoelen, een romige pasta of als dressing over de carpaccio.

Truffel olie

Truffel risotto

De lekkerste truffel risotto samen met geroosterde groenten en kip

Recept

Truffel olie

Carpaccio van ossenhaas met truffel olie

De klassieke, maar overheerlijke carpaccio zoals iedereen hem kent. Simpel en lekker. Een carpaccio van ossenhaas met daarboven op rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en afgetopt met de Olie Molie truffel olie.

Recept

Truffel olie

Steak tartaar en een kletskop van Parmazaanse kaas

Een perfect voorgerecht waarmee u uw gezelschap kan verassen.

Recept

Citroen olie

Wij raden het aan om citroen olie te gebruiken na het bakken van een gerecht. Dankzij de biologische manier waarop onze citroenen worden verbouwd, kunnen we gebruik maken van de citroenzeste. Hierdoor krijgt onze citroenolie een frisse smaak met een klein zuurtje. Deze olie is heerlijk te gebruiken na het bakken van een witvis, door een salade of bij kip.

Citroen olie

Room pasta met gegrilde groene asperges

Een simpele, snelle pasta met een touch van citroen.

Recept

Citroen olie

Griekse loaded fries

De welbekende Amerikaanse loaded fries met een Griekse twist.

Recept