Carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas en truffel olie
De klassieke, maar overheerlijke carpaccio zoals iedereen hem kent. Simpel en lekker. Een carpaccio van ossenhaas met daarboven op rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en afgetopt met de Olie Molie truffel olie.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Gang Voorgerecht
Keuken Italiaans
- 300 gram ossenhaas heel of voorgesneden
- 85 gram rucola
- 30 gram pijnboompitten
- 50 gram parmezaanse kaas vers geschaafd
- peper & zout
- Olie Molie truffel olie
Afmaken
Zorg dat u 15 minuten voordat u de carpaccio gaat serveren begint aan de opmaak. Hierdoor kan de carpaccio weer op kamertemperatuur komen.
Leg de carpaccio op het bord en doe hier peper en zout overheen. Hierna een goede scheut Olie Molie truffel olie. Doe dit naar smaak.
Bestrooi daarna de carpaccio met de toppings, begin met de rucola daarna de parmezaanse kaas, daarna de pijnboom pitten en maak af met een eventueel bloementje of kress.
Smakelijk eten!
Trefwoord carpaccio, ossenhaas, truffel, truffel olijfolie