Olie Molie Italiaanse kruiden oliehoeveelheid veranderd naar smaak
peper & zout
Instructies
Tomatenmix maken
Breng een pan water aan de kook en een kom met ijswater, snijd met een mes een kruis in aan de onderkant van de tomaat.
Leg de tomaat na 1 minuut uit het water en laat ze schrikken in koud water. Hierdoor komt het velletje van de tomaat los en is deze makkelijk te verwijderen.
Verwijder het velletje en het waterige gedeelte van de tomaat zodat je alleen het vruchtvlees over houdt. Snijdt deze in brunoise (in kleine blokjes van 5mm).
Doe de brunoise gesneden tomaat in een kom en voeg hier Olie Molie italiaanse kruiden olie aan toe.
Schep hier de gehakte basilicum doorheen en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Dit mengsel kan je meteen gebruiken of een nacht laten marineren.
Gerecht afmaken
Snijdt een vers stokbrood klein en besprenkel deze met olie molie knoflookolie, peper & zout. Grill deze in de oven of in de pan tot ze een goudbruine kleur hebben.
Laat ze even afkoelen en leg er met een lepel wat van het tomatenmengsel op.